Project Description
Kepekli Ekmek
Yüksek gıda lifi oranına sahip Chefs Mix kepekli ekmek miksi, bağırsak faaliyetlerini hızlandıran ve toksik maddelerin vücuttan atılmasını sağlayan bir karışımdır.
Chef’s Mix Kepekli Ekmek Miksi 25 Kg.
Su 15 Kg.
Maya 1 Kg.
Hamur sıcaklığı 22- 24°C
Yoğurma süresi Klasik yoğurucuda 35 – 40 Dk, Spiral yoğurucuda 12-15 Dk
Bekleme Süresi “Kazanda 1 5 -2 0 Dk bekledikten
sonra sekil verilir. Tavada 50-60 Dk
mayalandırılır. (25 – 35°C)”
Pişirme Süresi “Fırın tipine göre sıcaklıklar ayarlanır.
(160 – 1 80 °C. 35 – 40 dakika pişirilmesi önerilir”