Tam Buğday Ekmeği 2017-04-23T18:58:55+00:00

Project Description

Tam Buğday Ekmeği

Buğdayın bütün özelliklerini içeren,hafif ve sağlıklı ekmekler üretmenizi sağlayan Chefs Mix tam buğday ekmeği miksi, zengin içerikli, yüksek su kaldırabilme özelliğine sahip bir karışımdır.

Chefs Mix Tam Buğday Ekmeği Miksi 25 Kg.
Su 15 Kg.
Maya 1 Kg.

Hamur sıcaklığı 22- 24°C
Yoğurma süresi Klasik yoğurucuda 35 – 40 Dk, Spiral yoğurucuda 12-15 Dk
Bekleme Süresi “Kazanda 10- 15 Dk. Bekledikten sonra şekil verilir. Tavada 40 – 50 Dk
mayalandırılır. (28 – 35°C)”
Pişirme Süresi Fırın tipine göre sıcaklıklar ayarlanır. (170 -190°C). 35 – 40 Dk. pişirilmesi önerilir.

Paketleme Bilgileri:

Paketleme Seçenekleri:

Kategorisi: