Çavdar Ekmeği 2017-04-23T11:26:48+00:00

Project Description

Çavdar Ekmeği

Ürünlerinize özel bir lezzet, renk ve ekmek içi yapısı kazandıran Chefs Mix çavdar ekmek miksi, mineral, vitamin ve çözünür lifler bakımından zengin içeriğe sahip bir karışımdır.

Chef’s Mix Çavdar Ekmeği Miksi 25 Kg.
Su 15 Kg.
Maya 1 Kg.

Hamur sıcaklığı 22- 24°C
Yoğurma süresi Klasik yoğurucuda 35 – 40 Dk, Spiral yoğurucuda 12-15 Dk
Bekleme Süresi “Kazanda 10- 15 Dk. Bekledikten sonra şekil verilir. Tavada 40 – 50 Dk
mayalandırılır. (28 – 35°C)”
Pişirme Süresi Fırın tipine göre sıcaklıklar ayarlanır. (170 -190°C). 35 – 40 Dk. pişirilmesi önerilir.

Paketleme Bilgileri:

Paketleme Seçenekleri:

Kategorisi: